EcoOne Accounting pack

Namijenjen isključivo računovodstvenim agencijama. Ovim paketom agencije dobijaju servis za vođenje cjelokupnog finansijskog i drugog poslovanja različitih preduzeća.

Našim rješenjem ćete zadovoljiti potrebe svojih klijenata bez obzira na njihovu djelatnost. Pored opštih poslovnih procesa, naš servis građen na decenijskim iskustvima, u stanju je odgovoriti na širok spektar specifičnosti rada vaših klijenata.

Misao vodilja prilikom formiranja EcoOne Accountinga je bila kreirati paket koji će računovodstvenim agencijama omogućiti da se koncentrišu isključivo na svoj biznis dok su svi pomoćni elementi (podrška servisu, zakonska regulativa, usklađenost sa propisima itd.) prepušteni EcoOne timu.

  • Kompatibilnost paketa EcoOne servisa
    EcoOne Accounting paket je u potpunosti kompatibilan sa EcoOne Standard paketom. Ukoliko klijent ima Standardni paket, računovodstvene agencije će u svakom trenutku imati pristup svim podacima klijenta i moći vršiti dalju obradu tih podataka za potrebe finansijskog izvještavanja.
  • Supervizorska licenca
    EcoOne Accounting paket nudi posebnu pogodnost na tržištu u vidu supervizorske licence. Na ovaj način nadređena osoba u računovodstvenom birou imaće priliku da vrši superviziju urađenog. Na ovaj način se korisniku daje mogućnost pregleda svih aktivnosti i zaključnih knjiženja u računovodstvenom birou bez mogućnosti rada na pregledanim formama. Ova usluga koja se nudi uz EcoOne Accounting je besplatna.

+skladišni prostor po korisniku 750MB84,99KM

mjesečno
po korisniku

Sistem izvještavanja

100+ izvještaja

Skladišni prostor

750 MB po korisniku

Godišnji back up podataka

USB

Jednokratni paket za organizaciju

Service Desk: 60min

Obuka